Projectmanagement

Een werf op uw bedrijfssite? Besteed de zorgen van het projectmanagement aan ons uit. Onze ingenieurs volgen de werken van begin tot einde op al was het onze eigen werf. Ze beheersen alle facetten van werfopvolging. Van voorbereiding, werfopvolging en controle van de aannemers, tot veiligheidscoördinatie, projectleiding en budgetopvolging. Zo bent u zeker van een goed werkende duurzame zuiveringsinstallatie. En u bespaart uzelf de bijhorende kopzorgen!

Werf zonder zorgen

Bij Aquaplus beheersen we het gehele gamma van projectmanagement: voorbereiding, projectleiding, werfopvolging, controle van aannemers, veiligheidscoördinatie, minder hinder communicatie, opvolgen en bewaken van evenwicht budget/kwaliteit/timing, opleveringsvergadering. Alles om ervoor te zorgen dat u daar niet moet van wakker liggen.

meeting met medewerkers Aquafin

Meer dan alleen standaardprojecten

Door de nauwe banden met Aquafin is er altijd een geschikte projectmanager beschikbaar om uw project te managen. Onze ingenieurs gaan daarbij te werk alsof het een Aquafin-project is. Ze ben u zeker dat uw project in goede handen is.

Deze bedrijven zijn klant