Beheer en onderhoud

Is het beheer en onderhoud van uw waterzuiveringsinstallatie een te grote zorg geworden? Voor ons is het onze core-business. Wij ontzorgen u via een all-in contract of via deelopdrachten. Flexibiliteit is ons sleutelwoord!

beheer en onderhoud

Voor ons is waterzuivering onze kernactiviteit. Wij kunnen u helpen via een all-in contract of via deelopdrachten. Met een all-in service draagt u de volledige zorg van uw waterzuivering over aan Aquaplus. Dat omvat het dagelijks beheer, de processturing en -optimalisatie, het onderhoud, het beheer van chemicaliën en de slibafvoer. Houdt u liever een deel van het beheer binnenshuis maar wil u bijvoorbeeld wel procestechnologische ondersteuning bij procesproblemen of op kwartaalbasis? Of heeft u eerder nood aan periodieke analyses? Praktische en hands-on ondersteuning nodig? Ook dat kan!

Ons moederbedrijf Aquafin heeft zo'n 500 ervaren operatoren in dienst. Er is dus zeker een team van medewerkers in uw regio actief dat u kan ondersteunen. Hadden we al gezegd dat Aquafin ook een geaccrediteerd labo heeft, net als een grote onderhoudsdienst, uitleentoestellen en in-house experten op het gebied van o.a. procestechnologie, online meetinstrumenten en milieuvergunningen. 

Vragen?

Heeft jou bedrijf nood aan ondersteuning bij één van bovenstaande uitdagingen?

Aarzel niet om ons te contacteren via: Info@aquaplus.be of 03/450.45.11