Ontwerpen, bouwen en financieren (DBF)

Wij verzorgen uw bouwproject van A tot Z, inclusief ontwerp, bouw, financiering en meerjarige exploitatie.

DBF

Ontwerp en bouw van uw waterzuivering

Het bouwen of renoveren van een waterzuiveringsinstallatie vraagt een combinatie van verschillende expertises zoals proceskunde, bouwkunde, elektriciteit en automatisering. Wij dragen de eindverantwoordelijkheid voor de realisatie van uw project volgens een afgesproken budget, kwaliteit en timing.

 

Financiering
Wanneer u als bedrijf kiest om een waterzuiveringsinstallatie te laten bouwen of renoveren door Aquaplus, dan kunnen wij u ook helpen met de financiering ervan. In plaats van uw kapitaal uit te geven als een éénmalige grote investering voor afvalwaterzuivering, kan u door financiering productiever rechtstreeks investeren in uw organisatie. 

Exploitatie en onderhoud
Eens ze operationeel is, heeft uw waterzuiveringsinstallatie onderhoud, exploitatie en eventuele optimalisatie nodig. Binnen een DBFO-contract is Aquaplus tijdens de duur van het contract verantwoordelijk voor alle aspecten van de opvolging, exploitatie en het onderhoud van de installatie. Zo bent u gegarandeerd zeker van de kwaliteit van het gezuiverde water en de kosten die daarmee gepaard gaan.

Vragen?

Heeft jou bedrijf nood aan ondersteuning bij één van bovenstaande uitdagingen?

Aarzel niet om ons te contacteren via: Info@aquaplus.be of 03/450.45.11