Referenties

Onze opdrachten spreken voor zich

Janssen Pharmaceutica

Een goede kennis van de bestaande zuiveringsinstallaties en een duidelijk beeld van waar het naartoe wil met zijn beleid, daar ontbreekt het Janssen Pharmaceutica niet aan. Maar hoe de installatie in Beerse daar in te passen, was niet geheel duidelijk. “Na een selectieprocedure kozen we voor Aquaplus om een optimalisatiestudie uit te voeren”, licht projectleider Ivo Bogaerts van Janssen Pharmaceutica toe.

Lees meer

Aan de optimalisatie van de zuivering in Beerse hangt ook een terugverdieneffect. We besparen op werkingskosten zoals personeel, onderhoud, energie en chemicaliëndosering.

Frank Peeters, Janssens Pharmaceutica

Total Belgium

Total Belgium wou de waterzuiveringsinstallaties bij zijn servicestations langs de Belgische autosnelwegen optimaliseren. Een deel van de bestaande infrastructuur was immers sterk verouderd.

Ondertussen beheert Aquaplus voor Total Belgium 27 waterzuiveringsinstallaties over heel België, langs alle grote autosnelwegen. Van die 27 installaties bouwde het 10 nieuwe en renoveerde het ook nog eens 13 zuiveringen.

Lees meer

De Total-projecten illustreren perfect hoe we ons onderscheiden van andere spelers in de markt. 

Sabine Schellens, manager Aquaplus

Colruyt Group & Barry Callebaut

We hebben met Colruyt Group en Barry Callebaut een bijzonder samenwerkingsmodel opgezet waarbij de gerealiseerde financiële operationele baten niet enkel Aquaplus als exploitant ten goede komen, maar verdeeld worden tussen de drie partijen.

Lees meer

Kosten besparen terwijl ook de kwaliteit van het gezuiverd afvalwater stijgt: dat is een puike prestatie. 

Vic De Meester, milieucoördinator bij Colruyt Groep

Sus Campiniae

In 2015 besliste de NV Sus Campiniae een nieuw slachthuis te bouwen in Oevel. Daar hoorde ook een nieuwe waterzuiveringsinstallatie en waterhergebruikinstallatie. 

2015 tekenden Sus Campiniae en Geo-Aquaplus een contract met resultaatsverbintenis. Zo ontzorgden wij de klant van zowel de bouw, de exploitatie en het onderhoud van de waterzuivering. Geo-Aquaplus behandelde voor de financiering van het project. Zo vermeed Sus Campiniae alle risico’s. De klant betaalt enkel een vergoeding per maand en per kubieke meter. 

Lees meer

Voor de samenwerking kozen we voor een contract met resultaatsverbintenis: transparant voor de klant, geen verrassingen en dat voor 10 jaar.

Wouter De Wilde, Accountmanager Aquaplus