Wat maakt Aquaplus uniek?

Als u het aan ons vraagt, onze beroepseer. We zuiveren uw afvalwater met liefde voor technologie en het milieu, met vakmanschap en oog voor mogelijke besparingen.

Betrokkenheid

Elke project heeft onze volledige aandacht. We vinden een respectvolle samenwerking belangrijk, waarbij we samen streven naar de best mogelijke effluentresultaten. Binnen de mogelijkheden van de wetgeving en uw milieuvergunning, zoeken we naar  kostenbesparingen en procesverbeteringen.  Bij al wat we doen, staan uw en onze veiligheid voorop. 

Nabijheid

Aquaplus heeft een exploitatienetwerk over heel Vlaanderen. Dit zorgt voor snelle interventietijden, korte communicatielijnen, een vlot werkend wachtsysteem en een hoge betrokkenheid.

Ervaring en expertise x 1000

Wij hebben specialisten op elk domein in huis. Via Aquafin bieden we u 1.000 profielen die elke dag uitsluitend werken aan het uitbouwen, financieren, beheren en optimaliseren van waterzuiveringsinstallaties. U bent bij ons aan het juiste adres voor technisch medewerkers, onderhoudstechniekers, procestechnologen, veiligheidscoördinatoren, milieucoördinatoren, laboranten, onderzoekers, studieverantwoordelijken, ...

Continuïteit

Wij kunnen u langdurige continuïteit van dienstverlening garanderen via een langlopende overeenkomst tussen Aquafin en het Vlaams Gewest.

Prijs en garanties

Aquaplus wil de dienstverlener zijn die op ons niveau van kwaliteit en garanties de goedkoopste is.

Transparantie

U kan kiezen voor een contract waarbij Aquaplus u open inzage biedt in de werkelijke kosten en eenheidsprijzen voor slibverwerking en chemicaliën. Variabele kosten voor slib, chemicaliën en energieheffing worden door ons transparant aangeboden of gefactureerd.

waterzuiveringsinstallatie