Over ons

Aquaplus is een dochteronderneming van het Vlaamse waterzuiveringsbedrijf Aquafin. We bieden oplossingen op maat voor alle facetten van industriële waterzuivering.

Onze klanten situeren zich in uiteenlopende sectoren zoals bijvoorbeeld de voedings- en drankensector, chemische sector, papier- en de farmaceutische industrie.  Kortom: als er water aan te pas komt, zijn we van alle markten thuis!

De opdrachten die we uitvoeren, hebben eigenlijk alleen gemeen dat ze een diepgaande kennis van waterzuivering of assetmanagement riolering vragen. Het ene bedrijf heeft behoefte aan een audit van zijn processen,  het andere zoekt een partner om zijn zuiveringsinstallaties te renoveren of wil het onderhoud aan zijn rioleringsstelsel uitbesteden. Een deel van onze klanten wil zich echt helemaal op zijn kernactiviteiten concentreren, en geeft het beheer van de zuivering of rioleringsnetwerk uit handen aan Aquaplus. We doen het allemaal met evenveel plezier! 

Specialisten afvalwaterzuivering

Waarom kiezen voor Aquaplus?

We zuiveren en transporteren uw afvalwater met liefde voor technologie en het milieu, met vakmanschap en oog voor mogelijke besparingen. En dat doen we zo:

Betrokkenheid

Elk project heeft onze volledige aandacht. We vinden een respectvolle samenwerking belangrijk, waarbij we streven naar de best mogelijke resultaten. Binnen de mogelijkheden van de wetgeving en uw milieuvergunning, zoeken we naar kostenbesparingen en procesverbeteringen. Bij al wat we doen, staan uw en onze veiligheid voorop.

Nabijheid

Aquaplus heeft een exploitatienetwerk over heel Vlaanderen. Daardoor kan u rekenen op snelle interventietijden, korte communicatielijnen en een vlot werkend wachtsysteem.

Ervaring en expertise 

Wij hebben specialisten op elk domein in huis. Via Aquafin bieden we u 1200 profielen die elke dag werken aan het uitbouwen, financieren, beheren en optimaliseren van waterzuiveringsinstallaties. U bent bij ons aan het juiste adres voor technisch medewerkers, afkoppelingsdeskundigen, experten bouwkundige herstellingen, onderhoudstechniekers, procestechnologen, veiligheidscoördinatoren, milieucoördinatoren, laboranten, onderzoekers, ...

Prijs en garanties

Aquaplus wil de dienstverlener zijn die op ons niveau van kwaliteit en garanties de goedkoopste is.

Transparantie

U kan kiezen voor een contract waarbij Aquaplus u open inzage biedt in de werkelijke kosten en eenheidsprijzen voor slibverwerking en chemicaliën. Variabele kosten voor slib, chemicaliën en energieheffing worden door ons transparant aangeboden of gefactureerd.

 

Aquaplus brengt de kennis van de meer dan duizend specialisten van Aquafin tot bij onze industriële klanten

Sabine Schellens, General Manager Aquaplus

Ons kernteam

Sabine Schellens

Sabine Schellens

General Manager

Wouter

Wouter De Wilde

Accountmanager

Rika

Rika Jenné

Accountmanager

Laura Bessems

Laura Bessems

Accountmanager

Gunther Parmentier

Gunther Parmentier

Technisch-commercieel manager

Audrey

Audrey Geudens

Assistent Aquaplus