Industriële waterzuivering

Voor waterzuiveringsvraagstukken bestaat er geen passe-partout oplossing. Aquaplus kan rekenen op de kennis en het vakmanschap van moederbedrijf Aquafin. Daarnaast putten we uit onze jarenlange ervaring bij onze industriële klanten uit de voedingssector, de chemische sector en de farmaceutische industrie. Zo bent u verzekerd van maatwerk voor uw bedrijf en van duurzame, vooruitstrevende oplossingen.

Afvalwater duurzaam behandelen

Kosten besparen terwijl ook de kwaliteit van het gezuiverde afvalwater stijgt, dat realiseren wij elke dag voor onze klanten. Met Aquaplus bent u bovendien zeker van een constante effluentkwaliteit. Dat is belangrijk voor bedrijven die het gezuiverde water opnieuw wil benutten in hun bedrijfsprocessen. Misschien bestaat die mogelijkheid ook op uw site?

Een greep uit onze klantenverhalen

Aquaplus heeft de voorbije jaren heel wat industrieën verder geholpen bij hun waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel bij het bouwen van a tot z, als het ondersteunen bij bestaande installaties.

Onze referenties

Besparen door duurzame waterzuivering

Een partner die meedenkt op elk niveau

Afvalwater zuiveren vraagt specifieke kennis en veel ervaring. Terwijl u zich concentreert op uw core business, nemen wij uw waterzuivering voor onze rekening. 

U kan bij ons terecht voor elke opdracht, klein of omvangrijk. Naast de opdracht werken we ook aan de uitbouw van een duurzame relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en transparantie. U weet op elk moment waar uw project staat als het gaat over timing en budget.

Bij Aquafin werken elke dag ruim duizend mensen aan waterzuiveringsinfrastructuur overal in Vlaanderen. Elke opdracht wordt dus uitgevoerd door specialisten in hun vakgebied: technisch medewerkers, onderhoudstechniekers, procestechnologen, veiligheidscoördinatoren, milieucoördinatoren, laboranten,…

In industriële waterzuivering is er geen standaard oplossing. We werken elke opdracht uit op maat van de klant.

Wouter De Wilde, accountmanager Aquaplus

Contacteer Aquaplus voor een vrijblijvend gesprek

Functioneert uw huidige waterzuiveringsinstallatie niet naar behoren? Of is de productiecapaciteit verhoogd en slikt de installatie de aangeleverde debieten of vuilvracht niet meer? Lopen de kosten voor energie, slibverwerking, chemicaliën, effluentheffing of onderhoud te hoog op?

Contacteer dan Aquaplus! We helpen u graag verder.

Laat je gegevens na