In de kijker

Aquaplus deelt graag weetjes en kennis over onze expertisedomeinen. Ook informeren we je wanneer we aanwezig zijn op relevante evenementen.

Beurzen

19 feb 2018

Over ons

Aquaplus is een dochteronderneming van het Vlaamse waterzuiveringsbedrijf Aquafin. We bieden oplossingen op maat voor alle facetten van de waterzuivering.
Lees meer

Jobs

28 feb 2018

Hergebruik van industrieel afvalwater

Gebruik maken van de natuurlijke watervoorraden wordt steeds duurder en strikter gereguleerd. Veel bedrijven gaan daardoor op zoek naar andere manieren om aan hun waterbehoeften te voldoen. Dat kan gaan van water sparen tot interne waterrecyclage.
Lees meer

Aquafin

27 mrt 2018

Aquafin, specialist in elk aspect van de waterzuiveringscyclus

Met Aquafin heeft Aquaplus een stabiel en gerenommeerd moederbedrijf achter zich. Het Vlaamse Gewest richtte Aquafin op in 1990 om de rioolwaterzuiveringsinfrastructuur op Vlaams grondgebied verder uit te bouwen, te exploiteren en te financieren. Aquafin heeft momenteel voor het Vlaamse Gewest 1,3 miljard euro aan projecten in portefeuille en beheert in Vlaanderen 300 rioolwaterzuiveringsinstallaties en bijna 6.000 km leidingen. Het bedrijf heeft een rollende beheersovereenkomst van 20 jaar met het Vlaamse Gewest.
Lees meer