Beheer en onderhoud

Is het beheer en onderhoud van uw waterzuiveringsinstallatie een te grote zorg geworden? Voor ons is het onze core-business. Wij ontzorgen u via een all-in contract of via deelopdrachten. Flexibiliteit is ons sleutelwoord!

beheer en onderhoud

Voor ons is waterzuivering onze kernactiviteit. Wij kunnen u helpen via een all-in contract of via deelopdrachten. Met een all-in service draagt u de volledige zorg van uw waterzuivering over aan Aquaplus. Dat omvat het dagelijks beheer, de processturing en -optimalisatie, het onderhoud, het beheer van chemicaliën en de slibafvoer. Houdt u liever een deel van het beheer binnenshuis maar wil u bijvoorbeeld wel procestechnologische ondersteuning bij procesproblemen of op kwartaalbasis? Of heeft u eerder nood aan periodieke analyses? Praktische en hands-on ondersteuning nodig? Ook dat kan!

Ons moederbedrijf Aquafin heeft zo'n 500 ervaren operatoren in dienst. Er is dus zeker een team van medewerkers in uw regio actief dat u kan ondersteunen. Hadden we al gezegd dat Aquafin ook een geaccrediteerd labo heeft, net als een grote onderhoudsdienst, uitleentoestellen en in-house experten op het gebied van o.a. procestechnologie, online meetinstrumenten en milieuvergunningen. 

Rika Jenné

Accountmanager