Home  » Over Aquaplus » Bedrijf

Bedrijf

Aquaplus
Aquaplus is opgericht in 1998 om de kennis en ervaring van de Vlaamse waterzuiveraar Aquafin op de markt te brengen. Aquaplus kan als dochterbedrijf putten uit de technologische, commerciŽle en organisatorische kennis en middelen van Aquafin, zowel voor het ontwerp, de bouw, de exploitatie als de optimalisatie van alle infrastructuur voor het transport en de zuivering van huishoudelijk afvalwater. 

Aquafin
Eind 2015 was moederbedrijf Aquafin verantwoordelijk voor de exploitatie van 293 rioolwaterzuiveringsinstallaties, 1548 pompstations en 5680 km leidingen. Aquafin heeft hierdoor ervaring met veruit de meeste technologieŽn en technieken die bekend zijn in de waterzuiveringssector.

Markt
Aquaplus biedt de kennis en ondersteuning van de medewerkers van Aquafin aan voor verschillende partners.  Op de internationale markt neemt Aquaplus als consultant deel aan open internationale aanbestedingsprocedures. Meestal is het bedrijf dan onderaannemer. Onze focus ligt op de nieuwe lidstaten van de Europese Unie. We voeren opdrachten uit voor de Europese Commissie, voor nationale overheden, steden, gemeenten en nutsbedrijven binnen alle stadia van de afvalwaterzuiveringscyclus. Buiten Europa is Aquaplus vooral actief in het Midden Oosten en China.

Op de Vlaamse markt  voert Aquaplus voor private (industriŽle) klanten o.a. advies-, bouwkundige en ontwerp -en exploitatieopdrachten uit.
Over Aquaplus
Over Aquaplus